Er wacht tot €9.000 op jou!

Versterk je samenwerking

Wij geloven dat HR draait om concrete resultaten: het ontgrendelen van het volledige potentieel van individuen, teams & organisaties.

Onze aanpak is eenvoudig: we begeleiden je naar een werkomgeving waar authenticiteit, bewustzijn en co-creatie centraal staan. Bij ons draait het om actie: veiligheid, vertrouwen & verbinding zijn de drijvende krachten achter het succes van jouw team.

Met onze bewezen methoden en scherpe intuïtie bieden wij wetenschappelijk onderbouwde analyses, op maat gemaakte trainingen en groeitrajecten speciaal ontworpen voor KMO's.

"We hadden nood aan vernieuwing binnen de onderneming. Kristien straalt die vernieuwing uit en deinst niet terug om nieuwe zaken te implementeren."

Tom Ducaju www.ducaju.com
Kristien heeft al meer dan 18 jaar ervaring als assessor en gepassioneerd HR-consultant.
Het nieuwe HR staat voor Hartelijkheid Resoneert

Maak de onderstroom van uw organisatiesysteem zichtbaar

Leer het volle potentieel van elkeen te (h)erkennen, gebouwd op een basis van veiligheid en vertrouwen. Zodat ambassadeurs (Authentieke, Bewuste, Co-creators) samen op pad gaan richting succesverhalen!

Samen met mijn collega Marion Liberloo en de paardenkudde staan we klaar om jullie de onderstroom van uw organisatiesysteem zichtbaar te maken.

Wat doen we voor je?

Ontdek onze assessments en trajecten

Er zijn verscheidene subsidies beschikbaar!

Zo kan je bijvoorbeeld beroep doen op werkbaarheidscheques van de overheid om tot €9.000 steun te krijgen om bepaalde knelpunten binnen de organisatie aan te pakken.

De held(innen) achter Simply-grow

Kristien Van Nieuwenhove HR-expert
Ik noem mezelf graag 'de lijm tussen organisaties en hun mensen'. Met een hart vol liefde en menselijke interesse, ben ik vaak de vonk die een bedrijf & haar mensen nodig hebben. Mijn grootste kracht? Mijn focus op persoonlijke groei en vertrouwen. Want vertrouwen is liefde en liefde is alles.

Naast mama, persoonlijk begeleider en HR-specialist ben ik ook auteur van 'Stralend in de chaos', 'Stralend Onder Nemen' & 'Stralende hartelijkheid resoneert'. Dit zijn belevingsboeken die jou onmiddellijk op weg kunnen helpen.
Marion HR-expert
20 jaar ervaring in analyse van levende systemen als doctor in de biologie.
Gecertificeerde (equi-)coach en instructeur, coach voor teams en organisaties, procesbegeleider.

Marion is zeer goed in het herkennen van patronen en analytisch van geest. Door haar hooggevoeligheid pikt ze heel veel informatie waar ze taal kan aan geven. Samen met haar collega’s, de pionears paardenkudde, fileert ze het systeem van ondernemers, teams en organisaties waardoor het volle potentieel kan ontluiken.
Het is nooit te laat

Elke organisatie heeft een uitdaging!

Neem nu de stap om de welzijn van jouw medewerkers te verhogen en verloop tegen te gaan.

Zet je medewerkers nog beter in en bereik hun volle potentieel
Groei persoonlijk zodat ook jouw organisatie kan bloeien
Verbind nog meer met je (h)echte missie
Communiceer sterker en krachtiger