Er wacht tot €9.000 op jou!

Krachtige ervaringen

Carl Coudron
CEO
bij
Wacker Neuson
"Vooruitstrevend met nieuwe ideeën"
"Correcte samenwerking, klantgerichte oplossingen (meedenken), vooruitstrevend met nieuwe ideeën/projecten."
Ilze Pastyn
CEO
bij
Hays
"Superleuke vibe"
"Heel professioneel en positief gebracht. Leuke vibe vanuit Simply Grow van alle medewerkers."
Elisah Verschragen
Projectverantwoordelijke
bij
Coubot
"Losse ideeën worden razendsnel omgezet in concrete plannen."
"Sinds enkele maanden werken wij samen met Kristien en Isaura van Simply Grow voor een onboardingsproject. Wat een fijn traject. Deze dames weten over wat ze het hebben, losse ideeën worden razendsnel omgezet in concrete plannen en worden in no time uitgewerkt. Een absolute meerwaarde voor ons. Dankje voor de fijne samenwerking."
Tom Ducaju
CEO
bij
Ducaju printing
Een confronterende spiegel
“Kristien heeft ons een spiegel voorgehouden die zeer confronterend was, maar vooral heel verhelderend.”
Emily Devos
HR-manager
bij
Citymesh
Een enorme bron van inspiratie, energie en positivisme
"Van ganser harte dank voor je bezoek. Wat een voorrecht om je op ons pad te mogen tegenkomen! En wat een enorme bron van inspiratie, energie en positivisme! Wellicht het contrast van de wereld waarin wij de laatste tijd terecht gekomen zijn kon niet groter zijn. We staan open voor een nieuwe tocht. En je hebt gelijk, het zal moeilijk zijn de oude jas onmiddellijk volledig af te leggen. De transitie oud en nieuw is iets dat we nog een tijdje met ons zullen meedragen. Maar dit schept nieuwe mogelijkheden die we tot op heden niet meer zagen. We beginnen eraan… Met nieuwe en energie die je bij ons al hebt achtergelaten."
Iris Temmerman
CEO
bij
Bridges of Iris
"Kristien drukt op een onzichtbare knop om jouw reis te starten"
Simply Grow, de naam spreekt voor zich… Sta jezelf gewoonweg toe om te groeien! Zo eenvoudig kan het zijn. Kristien drukt als het ware op een onzichtbare knop om jouw belevingsreis te starten. Bestaande, soms overweldigende, gevoelens krijgen een plaats en onderliggende oorzaken worden duidelijk. Kristien slaagt erin om op haar eigenste ongedwongen manier jouw proces in gang te zetten. Onderweg kom je jezelf een paar keer tegen, echter geeft het tonnen voldoening te zien wat je uiteindelijk bereikt. Als je terugblikt, is het grappig om zien dat je ergens uitgekomen bent waar je helemaal nooit dacht te kunnen staan.