Er wacht tot €9.000 op jou!

Navigeer door het leven met Kristien

Jouw inspirator onderweg

Mijn passie ligt in het creëren van gezelligheid en het samenbrengen van mensen in hun (h)echtheid. Zowel als moeder als in mijn professionele leven richt ik me op dingen die me een glimlach bezorgen. Hoewel het soms uitdagend is, vind ik het creëren van ruimte ontzettend waardevol.

HR staat voor mij voor Hartelijkheid die Resoneert. Organisaties laten groeien & bloeien. Dit door het volle potentieel van elkeen te (h)erkennen, gebouwd op een basis van veiligheid en vertrouwen. Zodat ambassadeurs (authentieke – bewuste co-creators) samen op pad gaan richting succesverhalen!

Kristien door de ogen van anderen

Met mijn vernieuwende blik zet ik positieve verandering in gang en haal ik het beste in mensen naar boven. Als ware mensenmens schep ik omgevingen waarin welzijn centraal staat en medewerkers gedijen en floreren.

Bron van inspiratie

"Wat een voorrecht om je op ons pad te mogen tegenkomen! En wat een enorme bron van inspiratie, energie en positivisme! Het contrast met de wereld waarin wij de laatste tijd terechtgekomen zijn, kon niet groter zijn. We staan open voor een nieuwe tocht."

Ongedwongen

Kristien drukt als het ware op een onzichtbare knop om jouw belevingsreis te starten. Bestaande, soms overweldigende, gevoelens krijgen een plaats en onderliggende oorzaken worden duidelijk. Kristien slaagt erin om op haar eigenste ongedwongen manier jouw proces in gang te zetten.

Verhelderend

“Kristien heeft ons een spiegel voorgehouden die zeer confronterend was, maar vooral heel verhelderend.”

Ontdek, verbind, groei.

Eén droom, 5 verbindende projecten:

Simply-grow

Simply Grow transformeert als HR-adviesbureau organisaties naar een werkplek waar iedereen zijn volle potentieel kan benutten, een werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn.

Eén droom, 5 verbindende projecten:

KVN HR

Alles begon met HR. Deze expertise blijft voor mij de basis om mee te gaan kijken in organisaties, om die perfecte match te vinden, op lange termijn, cruciaal voor medewerker én organisatie.

Eén droom, 5 verbindende projecten:

Leading by Intuition

Voor zij die willen groeien als authentieke bewuste co-creator. En functioneren van ziel tot ziel… voor hen lacht een enorm energiek en positief bestaan.

Eén droom, 5 verbindende projecten:

Groeireis

Groeireis wil mensen verbinden met hun diepe verlangens en ondersteunen tot een stralende versie van zichzelf.

Eén droom, 5 verbindende projecten:

Florynne by Celynne

In 2011 opende ik voor het eerst de deur van onze bloemenwinkel Florynne, intussen in goede handen van mijn dochter Celynne.

Contact

Boek me als keynote speaker!

Klaar om geïnspireerd te worden?

Stap in mijn wereld van grensverleggende ideeën en laat je inspireren om je eigen pad van groei en verbinding te bewandelen.
Samen creëren we een betere toekomst, gedreven door hartelijkheid en verbondenheid.